Dizajn i IZRADA FACEBOOK STRANICA

Izrada Facebook stranice prema najnovijim smjernicama našeg developer time na facebooku. Revolucija marketinga na društvenim mrežama je otišla toliko daleko da bi sada svaka firma bez obzira čime se bavi i na njenu veličinu trebala našu uslugu profesionalne izrade kako bi promovisala svoje proizvode ili usluge. Izrada Facebook stranica u ILI NET-u će vam omogućiti profesionalan dizajn vaše nove Facebook stranice koji uključuje dizajn:

  • Dizajn Timeline pozadinske fotografije
  • Dizajn profilne slike
  • Tabovi ili podstranice
  • Profesionalne foto i video galerije
  • Pisanje primamljivih objava i tekstova
  • Postavljanje interesantnih objava
  • Nagradne igre

 

U posljednje vrijeme dosta firmi u BiH i regiji primijetilo je nužnost prisutnosti na Facebooku i stoga samostalno kreiraju profile za svoje firme. Često to ne izgleda profesionalno i time radite samo anti reklamu.
Za firme je nužan dobar dizajn i Facebook poslovne stranice, a ne Facebook profila, jer samo sa Faceook stranicom moći ćete se promovisati, oglašavati i skupljati like-ove, a ne sa profilom! Profil je namijenjen za osobe, ne firme.


Ukoliko imate već postojeći Facebook profil s puno prijatelja, te preko njega vršite promociju .

IZRADA FACEBOOK STRANICA PO SEGMENTIMA

Bitni elementi kod izrade Facebook stranice

Naslovna fotografija (851 x 315px)
Ovo je vizualno najbitniji dio stranice. Treba prenijeti na prvi pogled poruku s čime se bavi vaša firma. Tu treba biti kreativan i izraditi nešto jedinstveno.

Profilna fotografija (180 x 180px – ili smanjena na 160 × 160px)
Bitna stavka kod planiranja izrade. To je umanjena verzija fotografije koja se pokazuje na svim vašim postovima i objavama. Dobro mjesto za implemenitrati vaš logotip.

Ikone za tabove (stranice) (111 x 74px)
Dizajn ikona dodatnih stranica koje ćemo uklopiti u dizajn vaše stranice kao što su proizvodi, o nama, kontakt i slično. Tu možete staviti bilo kakav sadržaj, uključujući prezentacije, web shop ili internet trgovinu, posebne popuste, razne Facebook aplikacije kao što su nagradne igre i slično. Dizajniramo ih u bojama vašeg logotipa.

Raspored objava
To je nova mogućnost za buduće administratore vaše stranice ili nekoga tko će ju održavati. Sada možete napraviti raspored po datumima i vremenu vaših objava. Nema više objava u 2 ujutro!. Ukoliko nemate vremena ili neznate nikoga dovoljno profesionalnog tko će vam objavljivati objave i postove možete angažovati nas!

Obrada fotografija
Kada samostalno radite vaše Facebook stranice firme često prave grešku i objavljuju fotografije svojih proizvoda loše kvalitete. To nije poželjno! Prije kreiranja galerije fotografije je potrebno obraditi da izgledaju dobro. Svakako više će te prodavati svoj proizvod ako izgleda dobro na slici.

DIZAJN FACEBOOK STRANICE

Želite li da se vaša Facebook stranica ističe? Želite li da vaša stranica uklapa u vaš  vizuelni identitet?
Ukoliko su vaši odgovori da na gore navedena pitanja, onda vam treba profesionalni dizajn i izrada Facebook stranica kod ILI NET. Već godinama nudimo ovu uslugu za naše klijente profesionalni dizajn i izrada Facebook stranica i kako napreduje Facebook, tako napredujemo i mi. Ne samo da shvaćamo koliko je bitna prisutnost na Facebook-u posebice ukoliko se bavite prodajom robe široke potrošnje.
Prije početka izrade Facebook stranice tretiramo svaki projekt na Facebooku s velikom dozom profesionalizma od početka do kraja i na zadovoljstvo vas i vaših budućih novih kupaca.

Održavanje Facebook stranice

Unutar usluge izrada Facebook stranica, također nudimo i redizajn postojećih i održavanje Facebook stranica. Iako se čini poprilično jednostavno, pogotovo ukoliko ste na Facebooku već održavanje i vođenje stramioce skontinuiranim pravoremenim objavama koje skupljaju lajkove  zna biti mukotrpan posao.
Prvo treba doći do klijenata (like-ova), zatim ih treba zainteresirati da ostanu vaši klijenti, te i potom da nešto kupe. Kod izrada Facebok stranica je potrebno pozamašno iskustvo u marketingu, jer poenta je naći dobar omjer između svakodnevne aktivnosti na društvenim mrežama i do toga da ne budete pre dosadni. Također  potrebno je i tražiti vaše klijente da sudjeluju u vašim objavama sa raznim zanimljivostima, pitanjima i rješavanjem problema vezanim uz vašu branšu.
Stoga obratite nam se s povjerenjem za izrada facebook stranica s profesionalnom dizajnom .

 info Viber 066799106

https://bit.ly/2DFp0s1